Kotihoito-ohjeet

Kotihoito-ohjeita olisi hyvä noudattaa hyvin yksityiskohtaisesti, jotta ripsien pidennykset säilyttäisivät optimaalisen ulkonäön ja iän.

Ripsien laiton jälkeiset 24 tuntia ovat hyvin tärkeitä, koska silloin kiinnitysliima kovettuu ja kiinnityskohta on erityisen herkkä kosteudelle, höyrylle, öljymäiselle tai rasvaiselle kosmetiikalle sekä hankaukselle. Ensimmäisten 24 tunnin aikana olisi syytä välttää ripsien kastelua, voiteiden käyttöä silmien alueella, saunomista, hikoilua, ripsivärin ja muun silmämeikin käyttöä sekä ripsien päällä nukkumista.

Ripsien pidennysJotta ripsien pidennykset pysyisivät mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina, ripsien pidennysten kanssa tulisi välttää liiallista kuumuutta, höyryä ja hankausta. Ripsiä ei tulisi koskaan nyppiä. Ripsientaivuttimien sekä öljypohjaisten poistoaineiden käyttöä tulisi myös kokonaan välttää. Ripset ja silmäluomet on syytä puhdistaa päivittäin, jotta ripsesi ja ripsijuuret pysyvät terveinä ja puhtaina. Silmämeikin pesun yhteydessä kannattaa välttää käyttämästä vanua silmien lähellä, koska se saattaa takertua ripsiin. Ihonhoitotuotteita käyttäessä on syytä olla varovainen, ettei aineita joudu ripsiin, koska ne usein sisältävät öljyä. Ripsien pidennyksille tarkoitettua ripsiväriä voit halutessasi käyttää ripsien pidennyksiin, mutta ripset ovat näyttävät ja kauniit ilmankin.

Ripsien pidennykset pysyvät pitkään kauniina, kun pidät ripsistäsi hyvää huolta. Ripsiä tulisi harjata kevyesti päivittäin ripsiharjalla, jonka saat mukaasi ripsiteknikoltasi. Harjaamisella saat ripsesi pysymään järjestyksessä ja siistin näköisinä. Jotta ripsesi pysyisivät jatkuvasti hyväkuntosina, on hyvä muistaa, että ripsiä tulisi huoltaa säännöllisesti 2-4 viikon välein.