Ripsimerkkejä

Lash Perfect

Lash Perfect on suosittu, korkeatasoinen brittiläinen ripsimerkki. Lash Perfect –sarja sekä kaikki valmistajan koulutukset ovat BABTAC:in (British Association of Beauty Therapy and Cosmetology) ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n hyväksymiä. Lash Perfectin omistaa Eyelash Design Company, joka on yksi johtavista asiantuntijoista rakenneripsien kiinnitystekniikassa. Lash Perfectillä on erittäin laaja tietämys alasta, ja syventävien tutkimusten avulla se on pystynyt luomaan turvallisen ja tehokkaan tavan suorittaa ripsien pidennyksiä.

Lash Perfectin Ultimate Adhesive –liima on valmistettu Euroopassa luotettavan ja tutkitun valmistajan toimesta. Tuotteiden laatutarkkailu on hyvin tiukkaa, ja kaikki tuotteet kuljetetaan maitse, jotta tuotteet eivät joudu missään vaiheessa epäedullisiin olosuhteisiin. Lash Perfectin liimat ovat myös ISO (International Organization for Standardization www.iso.org) rekisteröity.

Xtreme Lashes

Amerikkalainen Xtreme Lashes on maailmanlaajuisesti levinnyt ripsienpidennysmerkki, joka on lyönyt itsensä läpi jo 25 maassa ympäri maailman. Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen, koska Xtreme Lashesin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen. Xtreme Lashesin menestys pohjautuu omaan tuotekehitysosastoon, joka on jatkuvasti kehittänyt sekä nykyisiä tuotteitaan että tuonut markkinoille uusia, mielenkiintoisia tuotteita. Xtreme Lashes kehittää jatkuvasti osaamistaan, tekniikkaa sekä alan koulutusta.

Xtreme Lashesin kiinnitysaine XL FlexFusion on medikaalisen tason kiinnitysaine. Se on tuotettu Yhdysvalloissa FDA-rekisteröidyssä laboratoriossa, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat joustavuus, kestävyys, turvallisuus, ideaalinen koostumus, käyttönopeus, keveys ja näkymätön kiinnityskohta. Tuote on kehitetty ottaen huomioon korkeimmat mahdolliset turvallisuus-, laatu- ja suorituskykyvaatimukset, ja se on valmistettu täyttämään ISO 13485:2003 -laatustandardin vaatimukset. XL FlexFusion sisältää vain vähän tuoksuja ja höyryjä, eikä se sisällä lainkaan hiilimustaa.

JB Lashes

Amerikkalainen JB Lashes on ripsien pidennyksien pioneeri, jonka tuotteet on kehitetty ja suunniteltu ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. JB Lashesin tavoite on tarjota laadukkaita, kohtuuhintaisia ammattitason tuotteita, ja sen tuotteet ovatkin maailmanlaajuisesti tunnettuja ja suosittuja. JB Lashesin ripset ovat erittäin kevyitä sekä kiiltäviä, ja niitä on saatavissa useissa eri pituuksissa, väreissä ja paksuuksissa. JB Lashes-tuotteet valmistaa JB Cosmetics.

JB Lashesin palkittu kiinnitysliima on yksi Amerikan suosituimmista ripsien kiinnitysliimoista. JB Lashesin kiinnitysliima on medikaalisen tason kiinnitysliima, joka on turvallinen silmille, iholle ja ripsille. JB Lashes-ripset sopivat hyvin myös piilolinssien käyttäjille. JB Cosmeticsilla on monipuolinen valikoima Lash Care-ripsien pidennyksille tarkoitettuja hoitotuotteita.