Ripsipermanentti

Jos haluat ottaa ripsiisi ripsipermanentin ennen ripsien pidennyksiä, on permanentti syytä ottaa hyvissä ajoin ennen pidennyksiä. Ripsipermanentin ja ripsien pidennysten välissä olisi syytä olla useampi päivä, jotta ripsien pidennysten liima pitäisi ripsikuidut paikallaan.

Ripsipermanentteja tehdään useissa hoitoloissa. Ripsipermanentti on käytännöllinen ja aikaa säästävä ratkaisu suoraripsisille. Se sopii sekä lyhyille että pitkille ripsille. Permanentti on myös huomattavasti hellävaraisempaa ripsille kuin jokapäiväinen ripsien taivutus mekaanisesti. Ripsipermanentilla saadaan 1-3 kuukautta kestävä kaarevuus ripsiisi.

Ripsipermanentti tarkoittaa käytännössä kemiallista ripsien taivutusta. Ripsien päälle kiinnitetään sopivan kokoinen tarrarulla ja ripset asetetaan rullien päälle. Rullan koolla voidaan vaikuttaa siihen, kuinka paljon ripsiä taivutetaan. Vaikuttavat permanenttiaineet levitetään kahdessa vaiheessa yhteensä noin 20 minuutiksi. Vaikutusajan päätyttyä ripset puhdistetaan ja rullat poistetaan. Ripsien kestovärjäys on suositeltatavaa ripsipermanentin jälkeen.

Yläsuuntaan kaartavat ripset antavat katseelle kirkkautta ja kasvoille ilmettä. Valmiiksi taivutetut ripset nopeuttavat myös ripsimeikin tekoa. Ripsipermanentin ja -värjäyksen jälkeen ero on huomattava ilmankin meikkiä. Ripsipermanentti on loistava ratkaisu silmälasien käyttäjille, joiden ongelmana on linsseihin hankaavat ripset.