UKK

Miten ripsien pidennykset laitetaan ja kauanko laittaminen kestää?

Ripsien pidennykset kiinnitetään erikoisliimalla omien ripsien juuriin kiinni. Jokainen ripsikuitu istutetaan yksitellen yksittäiseen luonnolliseen ripseen. Ripsien pidennyksien laittoon menee yleensä noin kaksi tuntia. Ripsien pidennyksiä tulisi huoltaa 2-4 viikon välein, ja huollon kesto riippuu siitä, kuinka paljon ripsiä on lähtenyt.

Mistä materiaalista ripsien pidennykset on tehty?

Ripsien pidennyskuidut tehdään synteettisestä polyesteristä. Synteettinen materiaali on kevyt, eikä se allergisoi toisin kuin luonnonnolliset materiaalit, ja se säilyttää muotonsa paremmin.

Kuinka ripsien pidennyksiä hoidetaan?

Ripsien pidennyksiä harjataan ripsistylistiltä saadulla ripsiharjalla hellästi päivittäin. Ripsiä ja luomia huuhdotaan kevyesti päivittäin, jotta ripset ja luomet pysyvät puhtaina. Ripsien pidennyksien kanssa voi käyttää myös suojaavaa pinnoitetta.

Kuinka kauan ripsien pidennykset kestävät?

Ripsikuidut tippuvat silloin, kun oma ripsi irtoaa luonnollisesti. Luonnollisten ripsien kasvusykli on yleensä 60-90 päivää. Ripsiä on siis jatkuvasti eri kasvuvaiheissa. Ensimmäiset ripset saattavat tippua ensimmäisellä viikolla ripsien pidennysten laiton jälkeen ja osa pysyy useamman kuukauden. Ripsiä on syytä huoltaa riippuen siitä, kuinka paljon ripsiä on tippunut.

Ovatko ripsien pidennykset turvallisia terveyden kannalta?

Ripsien pidennykset ovat täysin turvallisia oikein laitettuina ja jos kotihoito-ohjeita noudatetaan. Ripsikuidut eivät ole kosketuksissa ihoon, ainoastaan ripsiin. Ripsien pidennysten kanssa voi huoletta käyttää piilolinssejä.

Voiko meikkiä käyttää normaalisti ripsien pidennysten kanssa?

Ripsiväriä ei enää tarvitse ripsien pidennysten kanssa, mutta halutessaan vesiliukoista ripsiväriä voi levittää ripsien kärkiin ja alaripsiin. Muuta meikkiä voi käyttää normaalisti. Yleisesti ottaen on syytä välttää öljypohjaista kosmetiikkaa.

Voiko ripsien pidennysten kanssa laittaa ripsipermanentin tai värjätä ripset?

Omat ripset voi permanentata tai värjätä ennen ripsien pidennysten laittoa, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Nämä toimenpiteet olisi hyvä tehdä hyvissä ajoin muutamaa päivää ennen ripsien pidennysten laittoa.

Sopivatko ripsien pidennykset kaikille?

Oikein laitetut ja hyvin hoidetut ripsien pidennykset tuottavat ongelmia hyvin harvoin. Jos kuitenkin silmäsi ovat erityisen herkät ja saat helposti allergisia oireita, on mahdollista, että ripsien pidennykset eivät sovi sinulle. Yliherkkyydestä on tärkeää ilmoittaa ripsistylistillesi ennen ripsien laittoa, ja jos ripsien pidennykset vaivaavat, on ne syytä mahdollisimman pian käydä poistattamassa ripsistylistisi luona.

Miten ripsien pidennykset poistetaan?

Ripsien pidennykset täytyy aina käydä poistattamassa ripsistylistillä, joka poistaa ripset vahingoittamatta luonnollisia ripsiäsi siihen tarkoitetulla aineella. Ripsiä ei ole syytä koskaan yrittää poistaa itse. Ainoa kotikonsti on antaa ripsien kasvaa pois luonnollisesti, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.